leer je voorouders kennen

De leden van Werkgroep Genealogie van de Historische Vereniging Wijhe heten zaterdag 14 november vanaf 10:30 uur alle belangstellenden welkom bij de open dag voor mensen die op zoek zijn naar hun voorouders. De dag eindigt om 16:00 uur. Sinds 2007 wordt dit initiatief georganiseerd.

Een voorouderonderzoek is meer dan het opsommen van namen. Ook zaken als beroepen, woonplaatsen, bezit, naamswijzigingen en relaties met andere families komen boven water. De locatie is de Oudheidkamer ‘IJsselstreek’, het studiecentrum voor de geschiedenis van Wijhe en omgeving aan de Kerkstraat 34. De toegang is gratis en men hoeft geen lid te zijn van de vereniging. De volgende open dag is op 12 december. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.