Home / archiefcentraal / laatste excursie van dit jaar op landgoed haere

laatste excursie van dit jaar op landgoed haere

IJssellandschap houdt een excursie onder leiding van een gids op landgoed de Haere in Olst op vrijdag 4 december om 10.30 uur. Dit is tevens de laatste excursie van dit jaar. Geniet van het prachtige landgoed en wandel mee met de gids langs de zonnewijzer, folly en bunkers en kom meer te weten over het landgoed, de bewoners van weleer en het huidige gebruik. De kosten van de anderhalf uur durende wandeling bedragen 5,50 euro per persoon inclusief een kopje koffie/thee bij Culture Club De Haere. Start: Brug voor Havezate de Haere.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.