kunstexpositie door clienten dagbesteding bij abc de cirkel

In het koffie- en theehuis bij ABC de Cirkel is vanaf maandag 23 november de expositie geopend. Deze geeft een kijkje in de dagelijkse activiteiten die daar onder meer plaatsvinden. Alle schilderen zijn door de cliënten in de dagbesteding gemaakt. Ieder met zijn of haar mogelijkheden en talenten, het resultaat mag er zijn.

In groepjes van schilderijen die eenzelfde uitstraling hebben en elkaar goed aanvullen versieren ze de muren van het koffie- en theehuis. Zo is er een groepje met allerlei tekenfilmfiguren uit kinderseries als Barbapapa, Pipi Langkous en de Teletubbies. Schilderijen op doek en op hout. Op een frame van pallethout zijn prachtige silhouettekeningen gemaakt van bekende wereldsterren.

In de gang en het winkeltje zijn ook diverse kunstwerken te zien. Een aantal van de tentoongestelde kunstwerken is te koop. Voor meer informatie ligt een flyer klaar, ook zelf gemaakt, met een uitleg bij de diverse groepen. De expositie is te bewonderen tot en met 31 december van dit jaar. Daarna staat een expositie van de fotogroep van ABC de Cirkel op het programma.

Je vindt de expositie in het koffie- en theehuis van ABC de Cirkel, Koningin Wilhelminastraat 1a in Olst (Huize Westervoorde). Bezichtiging tijdens de openingsuren van de organisatie op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.