kun jij het wnf aan

Het Wereld Natuur Fonds is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in de regio IJssel-Vechtstreek, die zich willen inzetten voor het behoud van de natuur wereldwijd. WNF-vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de doelstellingen van het WNF. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers is het vrijwel onmogelijk om veel mensen rechtstreeks te bereiken. “Daarmee zijn onze vrijwilligers het gezicht van de organisatie!”

Het Regioteam IJssel-Vechtstreek is actief met het organiseren van activiteiten voor onze jeugdleden en donateurs. Ook geeft het team voorlichting op scholen en zorgt het voor zichtbaarheid rond onze campagnes. Je kunt het team ook tegenkomen op evenementen met WNF-Verkoopartikelen.

“Op donderdagavond 19 november organiseren wij in Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1, te Zwolle een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk bij WNF IJssel-Vechtstreek. Op deze avond van 19.30 tot 21.00 uur maak jein vogelvlucht kennis met het werk van het WNF, kom je alles te weten over vrijwilligerswerk bij het Regioteam IJssel-Vechtstreek en kun je kennismaken met leden van het regioteam. Je bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.” Opgeven kan bij Liedewey de Haas, e-mail: lhaas@wwf.nl. “We hopen velen van u te mogen begroeten op 19 november.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.