Home / archiefcentraal / krijg gratis antwoorden op al je computervragen

krijg gratis antwoorden op al je computervragen

Ut Huus, Seniorenweb Olst-Wijhe en de Bibliotheek organiseren gratis computerhulp op elke laatste woensdag van 10.00 tot 12.00 uur voor eenieder die met vragen zit over de computer. Het volgende Tablet&ComputerCafé is op woensdag 25 november a.s.

Wanneer er problemen zijn met de eigen computer of laptop, word je verzocht deze mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig. Deze hoef je niet mee te nemen. Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, neem dan de originele software mee. In de Bibliotheek in het Holstohus krijg je individuele hulp van één van onze vrijwilligers bij je computervraag. Dit kan ook een vraag zijn over de werking van een computerprogramma of computerveiligheid en gegevensopslag. In eigen tempo krijg je uitleg en advies.

Iedereen is welkom, de hulp is gratis. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek kun je gerust langs komen. Gelijk met computerhulp wordt in de Brasserie van het Holstohus een Tabletcafé georganiseerd. Ook hierbij kunnen mensen vrijblijvend inlopen en elkaar helpen bij het ontdekken van de mogelijkheden van een tablet.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.