krielen vielen zeer in de smaak

De dansgroepen van de Stöppelkaters sleepten maar liefst vier prijzen in de wacht tijdens het dansgala Intrada in Maarssen. De gardedans van de Krielen viel in de smaak en leverde een eerste prijs op voor de jongste danseressen. Aan het eind van de middag kwam daar de uitsmijter bij. Ze wonnen ook nog eens de wisselbokaal; een gouden laars. 

De toon was voor de Stöppelkaters afgezet en een zware taak was weggelegd voot de twee andere Raalter afgevaardigden om dit te evenaren. De Firecats stalen de harten van het publiek met een showdans uit de musical Annie. Perfect uitgevoerd en opnieuw ‘goud’. 

Onder het toeziende oog van de kersverse prinsen en natuurlijk vele supporters was het de eer aan de hofdames om hun showdans op te voeren. Slechts één vereniging moesten ze voor laten gaan. “De lady’s, die er als snoepjes uitzagen”, kwamen uiteindelijk uit op de tweede plaats. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.