Home / archiefcentraal / kom kennis maken met de liefdevolle energie

kom kennis maken met de liefdevolle energie

Er wordt vanuit Iris Energetische Welzijnspraktijk weer een oefenavond voor iedereen die ooit ergens een cursus of workshop heeft gevolgd om te helen met energie. De avond vindt plaats op 25 november van 19.30 tot 22.00 uur. Reiki, magnetiseren, quantum touch of andere energetische helingstechnieken, je bent van harte welkom om dit in een kleine groep te oefenen. Uiteraard kun je ook informatie uitwisselen. 

Ben je geïnteresseerd of benieuwd wat het voor jou kan betekenen? “Kom kennis maken met de liefdevolle energie.” Kosten voor deze avond bedragen tien euro per persoon inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via 0612239532 of via Facebook of de website. 

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.