Home / archiefcentraal / knutsel ook jouw eigen sinterklaasmasker

knutsel ook jouw eigen sinterklaasmasker

Bij het Infocentrum IJssel Den Nul weten ze heel veel over vroeger en oudheid. Dus ook heel veel over de oudste man op aarde: Sinterklaas. Een prima plaats dus om een eigen Sinterklaasmasker te knutselen en te luisteren naar een prachtig Sint verhaal.

Er zijn heel veel knutselspullen bij Infocentrum IJssel en ook veel vrijwilligers met leuke ideeën. Een goede combinatie om een gezellige knutselmiddag te organiseren. Thema is natuurlijk: Sinterklaas. Alle deelnemers maken hun eigen masker. En vrijwilliger Dolf (Sinterklaaskenner als geen ander) vertelt een prachtig Sint verhaal. De pepernoten zullen deze middag niet vergeten worden. Heb je zin in een gezellige middag? Houd je van knutselen en/of een mooi verhaal? Geef je dan snel op. 

Wanneer? 25 november van 14:00 tot 16:00 uur bij het Infocentrum IJssel aan de Rijksstraatweg 109 in Den Nul. Het is voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar en het kost vijf euro inclusief ranja en pepernoten. Aanmelden kan via aanmelden@infocentrumijssel.nl of telefonisch bij de kiosk in het Infocentrum via 0570-745040.

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.