knappe prestatie levert wijhe92 slechtst een punt op

In de eerste helft kregen de bezoekers enkele grote mogelijkheden op de openingstreffer. De Wijhenaren waren via voorzetten vanaf de rechterflank gevaarlijk, maar waren onzorgvuldig in de afronding. Ondanks de vele kansen zochten beide teams met 0-0 de kleedkamers op.

In de tweede helft bleef het spelbeeld onveranderd. KOSC beet weliswaar wat meer van zich af, maar werd door eenvoudig balverlies niet erg dreigend. Het waren uiteindelijk de gastheren die op voorsprong kwamen via een doelpunt van Fabian Harperink.

Wijhe’92 toonde echter karakter en liet zich niet van de wijs brengen door de tegentreffer. De ploeg van Peter Jansen kwam in de laatste vijf minuten terecht langszij. Een voorzet werd verkeerd ingeschat door de KOSC-doelman waardoor Niels Ruiter de bal binnen kon koppen.

Elk puntje is in deze periode belangrijk voor Wijhe’92, maar er had vandaag meer ingezeten voor de Wijhenaren. 29 noverber staat de wedstrijd tegen ATC’65 op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.