klink nijland kwiek verliest ruim van koploper voc

Klink Nijland Kwiek verliest ruim van koploper VOC

Klink Nijland Kwiek verloor vanavond de thuiswedstrijd tegen VOC. In Sporthal Tijenraan was de uitploeg met 16-45 te sterk voor de Raalter ploeg. Het was van te voren al niet te verwachten dat de dames uit Raalte zouden gaan winnen en dit bleek helaas ook realiteit. In het begin van de wedstrijd liep VOC al snel uit en op dat moment was de wedstrijd eigenlijk al beslist

 

In de eerste paar minuten van de wedstrijd begon VOC uitstekend. De team uit Amsterdam stond al na een minuut met 0-2 voor en Klink Nijland Kwiek leek nog niet echt scherp te zijn.  De speelsters van Monique Swartjes en Henk Woudstra begonnen onzorgvuldig en werden eigenlijk in de eerste zes minuten overklast. Op het scorebord stond het al 0-8 voor VOC en was de wedstrijd daarmee al beslist. Vanaf toen ging de ploeg uit Raalter iets beter spelen en leek de schroom er een beetje van af te vallen. Pas in de tiende minuut stond de equipe uit Raalte ook op het scorebord door een doelpunt van Nicole Hemmink. De ploeg probeerde vanaf toen meer schoten vanaf de tweede lijn, maar die werken vaak geblokt door de verdedigers van VOC.  Het tempo lag verder te laag om dit topteam het echt moeilijk te maken. Af en toe kwam Klink Nijland Kwiek er toch goed uit en werden ze gevaarlijk van uit de hoeken.  De thuisploeg ging uiteindelijk met een 8-20 tussenstand de rust in.

 

Het was VOC dat als beste de kleedkamers uitkwam. Na acht minuten spelen wist de ploeg uit Raalte eindelijk weer te scoren via een benutte zeven meter worp van Romy ten Cate. Op dat moment keek de ploeg al tegen een 9-26 achterstand aan. Waar Klink Nijland Kwiek aan het eind van de eerste helft eindelijk een beetje aan handballen kwam was dit aan het begin van de tweede helft meteen weg. VOC was vandaag gewoon een maatje te groot en wist dit uiteindelijk ook in cijfers uit te drukken.  De arbitrale duo was vanavond op sommigen vlakken niet al te best, maar dat heeft de eindstand verder niet beinvloed. EIndstand na 60 minuten spelen 16-45 voor VOC.

 Volgendeweek staat er de uitwedstrijd tegen Quintus in Kwintsheul op het programma.

 

Doelpuntenmakers Klink Nijland Kwiek:

Romy ten Cate 4, Rosanne Blankhorst 3, Valerie Logtenberg 3, Marinda Stigt 2, Charlaine Logtenberg 1, Lynn Schiphorst 1, Nicole Hemmik 1, Anouk van Rijssen1.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/_YVaXKdkkN4″]

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/-cP2EYtdz8U”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.