kindje wiegen bij kinderkerk raalte

“Voordat Jezus geboren wordt, krijgt Maria eerst bezoek. Dit bezoek vertelt haar een blijde boodschap. Dan volgt er een reis en het zoeken van een slaapplaats. Het is nog niet zo gemakkelijk om een slaapplaats te vinden, maar ze moeten wel opschieten want de geboorte van Jezus duurt niet zo lang meer. Jezus wordt op een bijzondere plek geboren en krijgt al snel bijzondere mensen op bezoek. Wij willen dit feest graag met jou vieren! Natuurlijk zijn ook je broertje en/of zusje, je vader of moeder, opa of oma van harte welkom.”

Wat gaan we verder doen?
“Samen gaan we zingen, luisteren en kijken naar het verhaal, kaarsjes branden en nog meer. Jullie mogen ook een houdbaar product meenemen. Die verzamelen we tijdens de viering met de collecte en we zorgen ervoor dat de producten komen bij de gezinnen die dat nodig hebben.”

Waar en wanneer?
Op zaterdag 26 december 2015 om 11.00 uur
Plaats: in de Pauluskerk,
Westdorplaan 122, 8101 BJ Raalte.

Voor de ouders
Als je nog vragen hebt kun je mailen naar kinderkerkraalte@gmail.com of kijk op de website: staging2.parochieheiligkruis.nl/kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.