kick off samenloop voor hoop raalte bij vital centre

In navolging van de meer dan honderd andere locaties waar de 24-uurswandelestafette SamenLoop voor Hoop nu al succesvol is georganiseerd, houdt KWF Kankerbestrijding op 28 en 29 mei 2016 een editie in Raalte. Op zaterdag 7 november is er om 10.00 uur een Kick-off meeting bij Vital Centre in Raalte. Alle belangstellenden worden uitgenodigd om deze dag naar Vital Centre te komen voor de officiële start van de wervingscampagne. Van (mogelijk) deelnemende teams en mensen met ervaring met kanker (survivors) die de openingsronde gaan lopen tot sponsoren en vrijwilligers van de organisatie.

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelevenement, waarbij (ex-)kankerpatiënten in het zonnetje worden gezet, overledenen worden herdacht en geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. Een etmaal lang wandelen teams in estafetteverband om hun solidariteit met (ex-)kankerpatiënten te tonen en het leven te vieren. Het is geen wedstrijd, maar een wandelestafette waarbij teamleden uit een wandelteam elkaar afwisselen. Er loopt minstens één teamlid als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Deelnemers hoeven dus geen getrainde hardlopers te zijn. Wandelteams zullen via ludieke acties voorafgaand aan of tijdens de Samenloop geld inzamelen ten behoeve van het financieren van onderzoek naar methoden om kanker te bestrijden via KWF Kankerbestrijding.

Vacatures
SamenLoop voor Hoop Raalte wordt gehouden op Sportpark Ramele. Het bruist er deze 24 uur van activiteiten voor deelnemers en bezoekers. Zo staan er tijdens het evenement kramen van de teams en zijn er (muzikale) optredens. Zonder jouw hulp en deelname is er geen SamenLoop voor Hoop Raalte. Loop daarom als persoon, bedrijf, vriendengroep of vereniging mee met de SamenLoop voor Hoop Raalte. Je kunt natuurlijk ook meehelpen met organiseren. De organisatie, die al bestaat uit 23 mensen verdeeld over negen commissies, is nog op zoek naar mensen die willen helpen bij het werven van teams en sponsoren. Ook kun je materialen en/of diensten ter beschikking stellen of een financiële bijdrage leveren. Verder worden er nog mensen gezocht die zich willen inzetten op 28 en of 29 mei 2016.

Wil je meer weten, kijk dan op staging2.samenloopvoorhoop.nl/raalte of mail naar samenloopvoorhoopraalte@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.