judy blank huiskamerconcert bij culture club de haere

Judy Blank heeft mee gedaan aan de finale van seizoen 2 van ‘De beste singer- songwriter van Nederland’ en geeft op 6 december een huiskamerconcert bij Culture Club de Haere. Na haar deelname aan dat televisieprogramma ging het snel met Judy Blank ze bracht haar debuutalbum uit, maakte reizen door Amerika en trad heel veel op.

Haar debuutalbum ‘When The Storm Hits’, kreeg een viersterrenrecentie in OOR. De kleurrijk ingevulde pianonummers, waarin sterke melodieën en een krachtig, authentiek stemgeluid de toon zetten, bleken ook live goed te werken. Ze speelde op North Sea Jazz en Lowlands, was te zien bij De Wereld Draait Door en reisde later in het jaar het land door voor haar eerste clubtour, die zalen als Paradiso en Tivoli niet oversloeg.

Inmiddels is ze met haar muziek, die bij iedereen met een beetje gevoel keihard binnenkomt, een iets andere weg ingeslagen. Gewapend met gitaar zet ze een andere sound neer dan voorheen. Veel van de liedjes zijn geïnspireerd door haar recente reizen naar Amerika. Daar speelde ze in intieme setting op open mics in verschillende bars en cafés in Louisiana, waar ze al gauw talk of the day werd. Binnen een mum van tijd werd ze gevraagd te spelen op het lokale radiostation en had ze nieuwe optredens bij. Ook droomde ze weg bij shows van haar grootste inspiratiebronnen: folk/countryduo The Wood Brothers en Ben Howard. Ze ontmoette, beleefde, nam de tijd om te groeien; en dat is te horen. De teksten zijn volwassener, doorleefder en eerlijker dan ooit. 

Zondag 6 december staat Judy Blank in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18:00 uur en een kaartje kost tien euro en te reserveren website of via info@cultureclubdehaere.nl. Voor het huiskamer concert kun je genieten van maaltijd die Culture Club serveert vanaf 17:00 uur voor, wederom, tien euro. De maaltijd graag 48 uur van te voren reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.