Home / archiefcentraal / jouw vraag beantwoord door fnv

jouw vraag beantwoord door fnv

De FNV-vakbonden houden woensdag 18 november van 19.00 tot 20.00 uur het maandelijks inloopspreekuur in Raalte. Dit inloopspreekuur wordt gehouden in ‘De Joetse’ aan de Marktstraat 67 in Raalte. De leden van genoemde bonden kunnen hier terecht met allerhande vragen. Kunnen de vragen niet direct worden beantwoord, dan word je doorverwezen naar de desbetreffende instantie. Ook niet leden zullen worden geholpen met vragen en problemen.Tevens is er iemand van de FNV Belastingservice aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen met betrekking tot de belastingen en toeslagen.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.