jos verdaasdonk de snelste in raalte

Vorig jaar werd hij nog tweede op de AV Salland Crossloop, maar zondag ging Raaltenaar Jos Verdaasdonk er wel met de overwinning vandoor op de tien kilometer van het Sallands Cross Circuit. Het waren ideale omstandigheden voor een crossloop. Een pittig parcours, een lekker zonnetje en niet te koud. Hijgend en met modder op de benen kwamen de lopers zondag over de finishlijn. Kapot, maar voldaan. En na afloop alleen maar lovende woorden over de organisatie door het Sallands Cross Circuit en AV Salland.

Aan de start van de editie in Raalte verschenen niet de minste sporters. Naast al onze regionale toppers deden er ook maar liefst vier wereldkampioenen mee. Edwin Ophof, Willem de Weerdt, Erben Wennemars en René Poppe liepen mee.

De uitslagen van alle afstanden vind je hier. Meer foto’s van Johan Wolff vind je vanaf maandag op staging2.johanwolff.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.