jordy luisman tweede op ek masters cyclocross

Op een snel en bochtig parcours streed in het begin een omvangrijke kopgroep, met onder andere Belgisch kampioen Kenny Geluykens, wereldkampioen Jürg Graf uit Zwitserland en Jordy Luisman. Na een aantal korte demarrages viel halverwege de definitieve slag, waar Luisman samen met de Zwitser Graf een kleine voorsprong nam. Tot de laatste ronde bleven de twee bij elkaar.

In een spannende laatste ronde sprong Graf weg bij de balken die kort voor de finish geplaatst waren. Hij pakte zo een kleine voorsprong op Luisman en won de sprint. De Belg Geluykens completeerde het podium.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.