Home / archiefcentraal / jordy luisman tweede op ek masters cyclocross

jordy luisman tweede op ek masters cyclocross

Op een snel en bochtig parcours streed in het begin een omvangrijke kopgroep, met onder andere Belgisch kampioen Kenny Geluykens, wereldkampioen Jürg Graf uit Zwitserland en Jordy Luisman. Na een aantal korte demarrages viel halverwege de definitieve slag, waar Luisman samen met de Zwitser Graf een kleine voorsprong nam. Tot de laatste ronde bleven de twee bij elkaar.

In een spannende laatste ronde sprong Graf weg bij de balken die kort voor de finish geplaatst waren. Hij pakte zo een kleine voorsprong op Luisman en won de sprint. De Belg Geluykens completeerde het podium.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.