jeugd geniet van techniek academie sc overwetering

De achtste cursus van de Techniek Academie van SC Overwetering is vrijdag feestelijk afgesloten met een 4-tegen-4 toernooi met individuele winnaar. De cursus zat weer helemaal vol en dus was het een spannend en leuk eindtoernooi. Nadat iedereen vijf partijen had gespeeld bleek dat Tristen van Zwieten de eersteplaats had veroverd. Milan Plette veroverde plaats twee en Bram Kieftenbeld werd verdienstelijk derde.

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen was er ook een klassement voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. De techniek academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. Voor elke groep was er een prijs. Querijn Roelofsma, Nick Samson, Ryan Oosterwijk en Barend Jansen werden in hun categorie winnaar.

De cursus stond vooral in het teken van de Smartgoals. De winnaar van de sportinnovatieprijs 2015. Een geweldig leuke nieuwe trainigsmethode. De reacties na afloop waren dan ook dit weer erg enthousiast en veel deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in het voorjaar start. De Sc Overwetering Techniek Academie biedt een speler via een leerplan de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse manier te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de afgelopen cursussen kwamen o.a. uit Wijhe, Olst, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet
Op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.15 uur zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start op 26 februari 2016. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kijk op http://staging2.overwetering.nl/463/techniek-academie/

 

Meer foto's