Home / archiefcentraal / jeugd gemeente raalte zet elkaar schaakmat

jeugd gemeente raalte zet elkaar schaakmat

In de kerstvakantie wordt er door de Schaakclub Raalte een jeugdschaakkampioenschap georganiseerd voor alle jonge schakers in de hele gemeente Raalte. Dit kampioenschap wordt gehouden op maandag- en woensdagmiddag 28 en 30 december van 14.00 tot 16.00 uur. In totaal worden er acht wedstrijden gespeeld. Er wordt gespeeld volgens een Zwitsers systeem. Dat wil zeggen, dat er altijd gespeeld wordt tegen iemand met een (ongeveer) gelijk aantal punten. Er zijn prijzen voor drie leeftijdscategorieën.

De wedstrijden worden gespeeld in het clublokaal van de schaakclub bij Pannenkoekenhuis Laurel’s in Raalte. Sinds enkele jaren wordt er bij de jeugd, maar ook in de buurtdorpen, enthousiast geschaakt. Inmiddels heeft Schaakclub Raalte binnen de vereniging een bloeiende jeugdafdeling. De organisatie hoopt op veel nieuwe aanmeldingen voor het toernooi. Deelnemers kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar j.mocking@vodafonethuis.nl onder vermelding van naam en geboortedatum. 

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.