jan en piet muziek in salland

Je weet dat ik een liefhebber ben van muziek. Binnen zet ik dan de platenspeller op volle toeren en het raam open, zodat ik het buiten op het bankje voor het huis kan horen. Gelukkig ben jij niet zo’n zeikerd die over geluidsoverlast begint.

Keuze genoeg om muziek te luisteren in Salland. Ribs en blues en de Stöppelhaene zijn me al bijna te commercieel, of ben ik een zeikerd als ik dat zeg? Die tentfeesten in de buurt, dat vind ik nou echt mooi. Dat meespringen en klappen hoeft van mij weer niet zo. Hand in de broekzak en biertje in de hand, dan is het voor mij al gauw goed.

Maargoed, weer even terug naar die Wraak van Salland. Talent genoeg hier in Salland zo te horen. Ik heb zelf op een blauwe maandag ook ooit eens geprobeerd gitaar te spelen. Kostte me uiteindelijk teveel moeite, zo’n doorzetter ben ik niet. Toch razend knap van al die jonge gasten die de muziek door de boxen laten knallen. Ik zeg hier jonge gasten, want veel meiden zie ik nooit op dat podium. Valt jou dat ook niet op? Naar een mooie en jonge zangeres kijk ik veel liever. Zij waarschijnlijk niet naar mij, maar dat is weer een ander verhaal.

Het duurt nog even Jan, maar de volgende editie van de Wraak van Salland gaan we samen kijken. Komen we er ook eens samen uit.

Piet

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.