Home / archiefcentraal / inloopavond voormalig postkantoor raalte

inloopavond voormalig postkantoor raalte

De gemeente Raalte en Koopman Vastgoed B.V. uit Tubbergen houden op woensdag 11 november een inloopavond over de ter inzage legging van het bestemmingsplan van de voormalige locatie van het postkantoorlocatie aan de Westdorplaan in Raalte. Belangstellenden zijn van 19.30 tot 20.30 uur welkom op het gemeentehuis aan de Zwolsestraat 16 in Raalte, ingang raadzaal.

Het afgelopen half jaar is in nauwe samenwerking met Koopman Vastgoed B.V. het voorbereidende proces van de ontwikkeling van het voormalige postkantoor doorlopen. Uitgangspunt daarbij is de realisatie van een appartementengebouw met maximaal twintig appartementen.

Het gewijzigde bestemmingsplan ligt van 5 november tot en met 16 december 2015 ter inzage. Op de inloopavond wordt geen centrale presentatie gegeven. Naast de informatie over het bestemmingsplan, worden ook schetsen van het appartementengebouw getoond. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.