hvs kiest nieuw bestuur

Huurdersvereniging Salland (HVS) kiest vanavond, op dinsdag 24 november, een nieuw bestuur. Rinus van Houte wordt voorgedragen als voorzitter en dus opvolger van Willy Lourenssen. Daarnaast worden Hans Baelemans, Mariet Bouwmeester, Ineke Mijdam, Ton Ordelman en Ria van der Wal voorgedragen als bestuursleden.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal naast de bestuursverkiezing het Jaarverslag 2014 ter goedkeuring voorliggen. Volgens HVS moeten huurders drastisch bezuiniging op zaken zoals vakantie, abonnementen en uitgaan. Ook hier wordt bij stilgestaan.

De ledenvergadering, om 19.30 uur in het Annahuis in Raalte, is alleen toegankelijk voor leden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.