hulp voor je gewichtsproblemen

Barbara Morrenhof van Vitalé zit dinsdag 24 november van 9.00 tot 12.00 uur aan tafel in de wachtruimte van Fysiotherapiepraktijk Heino, Oosteinde 5 (Canadastraat). Win advies/informatie over begeleiding en motivatie bij volwassenen en kinderen met gewichtsproblemen of kijk samen naar een gezond eet- en leefpatroon op maat. Je kunt geheel vrijblijvend aanschuiven en het is voor iedereen toegankelijk.

“Onder het genot van een kopje koffie, thee of water met wat (verantwoord) lekkers kan er gezellig gekletst worden over de feestelijke periode die ons allen weer te wachten staat.” Je kunt Barbara allerlei vragen stellen op het gebied van voeding. Deel alvast wat lekkere recepten en ideeën voor de komende winterperiode. “Ik verheug mij op uw komst!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.