Home / archiefcentraal / hulp voor je gewichtsproblemen

hulp voor je gewichtsproblemen

Barbara Morrenhof van Vitalé zit dinsdag 24 november van 9.00 tot 12.00 uur aan tafel in de wachtruimte van Fysiotherapiepraktijk Heino, Oosteinde 5 (Canadastraat). Win advies/informatie over begeleiding en motivatie bij volwassenen en kinderen met gewichtsproblemen of kijk samen naar een gezond eet- en leefpatroon op maat. Je kunt geheel vrijblijvend aanschuiven en het is voor iedereen toegankelijk.

“Onder het genot van een kopje koffie, thee of water met wat (verantwoord) lekkers kan er gezellig gekletst worden over de feestelijke periode die ons allen weer te wachten staat.” Je kunt Barbara allerlei vragen stellen op het gebied van voeding. Deel alvast wat lekkere recepten en ideeën voor de komende winterperiode. “Ik verheug mij op uw komst!”

Lees ook

Voorstel Raalter college: dialoog zonneparklocaties voorlopig online

RAALTE – Als het aan het Raalter college van B&W ligt, kan de dialoog met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.