hoftheater nieuw programma bekend

De band ‘The Kilkennys’ speelt vrijdag 13 november hernieuwde Ierse nummers tijdens een concert in het HOFtheater. Zaterdag 14 november is het lachen geblazen wanneer ‘de Koning van de Lach’ Martijn Koning de zaal overlaadt met grappen. Leoni Jansen & Izaline Calister zingen (protest)songs en vertellen de verhalen hierachter op zondagmiddag 15 november. Jan Fillekers en Henk van der Horst vertellen aan de hand van oude beelden over het nostalgische tv-programma Farce Majeure op woensdagmiddag 18 november in het HOFtheater.

The Kilkennys – Theaterconcert (try-out)
Vrijdag 13 november speelt de Ierse band ‘The Kilkennys’ hun muziek in de theaterzaal van het HOFtheater. De uit Kilkenny afkomstige band heeft traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven, waardoor de klassieke folksongs en ballades een Mumford and Sons-achtige sound krijgen. Na het optreden komen Tommy, Robbie, Davey en Davey naar de foyer voor een akoestische afterparty.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 13 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Er zijn extra zitplaatsen beschikbaar gekomen. Kaarten kosten 26 euro.

Martijn Koning – Koning van de Lach
Martijn Koning is hilarisch en absurd. Rauw en brutaal. Bovenop de actualiteit en politiek volkomen incorrect. En hij speelt zaterdag 14 november in het HOFtheater in Raalte. De door de cultuurredactie van het Algemeen Dagblad uitgeroepen grootste belofte van 2014 speelt zijn voorstelling ‘Koning van de Lach’, al houdt hij niet van titels.:‘Ik doe sowieso iedere avond iets anders. Ik probeer weleens een rode draad in mijn voorstelling te doen, maar dat kan ik helemaal niet.” En toch blijkt hij steengoed. Zo stelt het NRC “Hij is het zeldzame type cabaretier dat je overlaadt met grappen die je na afloop moeiteloos én weer lachend herhaalt.”Martijn is tenslotte de Koning van de Lach én teamcaptain van ‘Dit was het nieuws’.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 14 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 18,00 euro.

Leoni Jansen & Izaline Calister – Barricade, De kracht van (protest)songs
Topzangeressen, liedjesschrijfsters en programmamaaksters Leoni Jansen en Izaline Calister zingen op zondagmiddag 15 november (protest)songs als Free Nelson Mandela en nummers van Sting. Onder andere de verhalen achter Fuck You van Lilly Allen en Gimme Hope Jo’anna van Eddy Grant komen aan bod. Leoni en Izaline gaan als Sisters in Arms op zoek naar songs die de wereld hebben veranderd. Want ook zij beseffen… ‘Times They Are A-Changin’ en daar speelt muziek een grote rol in. Daarnaast komt Jan Douwe Kroeske langs om te vertellen over zijn favoriete protestsong. Deze voorstelling vindt plaats op zondag 15 november om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 22,00 euro.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 15 november om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 22,00 euro.

Farce Majeure – Dat is uit het leven gegrepen
Tv-legendes Jan Fillekers en Henk van der Horst blikken op woensdagmiddag 18 november in het HOFtheater terug op de beroemde Tv-programma’s Farce Majeure en Showroom. Aan de hand van nostalgische beelden uit deze programma’s worden de bezoekers mee terug genomen in de tijd. Uiteraard komen ook de avonturen die de heren achter de schermen beleefden aan bod en mag het lied ‘Dat is uit het leven gegrepen’ met daarop een actuele tekst niet ontbreken. 

Deze voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 18 november om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 17,50 euro. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.