helligen hendrik gaat los in capellenborg theater wijhe

Helligen Hendrik staat zaterdag 14 november voor (voorlopig) de laatste keer in Capellenborg Theater Wijhe met de succes-voorstelling Lös. In deze voorstelling begint Hendrik met goede voornemens maar uiteindelijk gaat hij letterlijk los.

Het woord ‘bezinning’ is volgens de trendwatchers het toverwoord voor de komende jaren. Zo modieus als Helligen Hendrik is gaat hij mee met de rage. In de theatershow ‘Lös’ overdenkt de eigenzinnige Tukker zijn zonden en neemt een scherpzinnig besluit: het roer gaat om! Hendrik stelt vastberaden een uitgebreide lijst met goede voornemens op. Zo wil hij zijn driften onderdrukken en hulpvaardiger en socialer worden.

Natuurlijk komt er helemaal niks terecht van al die ambitieuze plannen. Al snel loopt Hendrik helemaal leeg en zal alles en iedereen het moeten ontgelden. Van bejaarden tot zangeres Anouk; van zwaar opgemaakte voetbalvrouwen tot de complete medische wetenschap. In ‘Lös’ gaat Helligen Hendrik compleet los. Deze voorstellig is voorlopig de laatste keer dat Hendrik op treedt. De cabaretier stopt na zijn huidige tournee voor onbepaalde tijd.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 14 november om 20:15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten 17,50 euro en kunnen worden gekocht op staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.