heino zegeviert in nijmegen

Met drie punten stonden de mannen van Peter Jansen onderaan in de Tweede Klasse. Om aansluiting te houden met de andere ploegen uit de onderste regionen van de competitie moest een overwinning niet te lang op zich laten wachten.

In de thuiswedstrijd van zondagmiddag lieten de Wijhenaren er geen gras over groeien. In de achtste minuut stond de thuisploeg op voorsprong dankzij een treffer van Ricardo Heerink.

In de dertigste minuut werd de score uitgebouwd naar 2-0 door een doelpunt van Marijn Platenkamp. Na de treffer kreeg de thuisploeg voldoende kansen om voor rust een grote voorsprong op te bouwen, maar liet in de afronding steken vallen.

Vlak na rust kwam ATC’65 sterk uit de kleedkamer en kwam in de vijftigste minuut op 2-1. De Wijhenaren waren echter niet van plan de voorsprong uit handen te geven een bleef het goede spel uit de eerste helft voort zetten. Ricardo Heerink maakte vijf minuten na de aansluitingstreffer zijn tweede doelpunt van de middag en bracht daarmee de score naar 3-1.

In het laatste kwartier werd het toch nog spannend. De mannen van ATC’65 kwamen terug tot 3-2 door een treffer van Ivo Temminghof waardoor Wijhe’92 alles op alles moest zetten de voorsprong te verdedigen. Dit deed het met succes, want na negentig minuten haalden de Wijhenaren de eerste competitiezege binnen.

Ondanks de overwinning van zondagmiddag blijft de ploeg van Peter Jansen op de laatste plaats staan, maar houden ze concurrenten als Schalkhaar en Turkse Kracht in het zicht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.