heilloze kirsten van teijn in capellenborg theater wijhe

Zaterdag 28 november staat de jonge Kirsten van Teijn met haar cabaretvoorstelling ‘Heilloos!’ in het Capellenborg Theater in Wijhe. Deze voorstelling is haar eerste avondvullende programma diens speellijst wegens succes werd verlengd.  

Kirsten van Teijn werd 26 jaar geleden op de wereld gekwakt zonder gebruiksaanwijzing. Ze komt uit Heiloo. Toch is ze géén Heilloze zoals haar grootvader die zo’n dertig jaar een dubbelleven bleek te hebben geleefd. In haar voorstelling peutert Kirsten aan datgene wat wij het liefst verborgen houden; ze grijpt je bij haar lurven en laat je niet meer los. Ze verleidt, troost en deelt rake klappen uit op momenten dat je het ’t minst verwacht.

Tijdens haar opleiding aan de kunstacademie in Den Bosch deed Kirsten in 2013 mee aan het Griffioen cabaretfestival waar ze alle prijzen won. In hetzelfde jaar studeerde ze af en won zij de Jury-, Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Dit volgde ze in 2014 op met haar eerste avondvullende voorstelling Heilloos welke zo goed ontvangen werd dat hij dit jaar werd verlengd en naar Wijhe komt.

De voorstelling ‘Heilloos!’ vindt plaats op zaterdag 28 november om 20:15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten dertien euro en kunnen worden gekocht op staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus. Heilloze Kirsten van Teijn in Capellenborg Theater WijheKijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.