Home / archiefcentraal / heeten weet niet te winnen van albatross

heeten weet niet te winnen van albatross

In de derde klasse B heeft Heeten met 1-1 gelijk gespeeld tegen Albatross.

“In het eerste uur ging het gelijk op, het was namelijk van beide ploegen niet goed”, verteld Heeten-trainer Alex Booij. “Beide ploegen hebben we ongeveer evenveel kansen gehad, maar in het laatste kwartier krijgen wij nog wel een paar grote mogelijkheden om te winnen”. Toch verwijt de oefenmeester zijn spelers niet veel. “Als een spits een kans mist dan vindt je dat jammer, en als de keeper een fout maakt is dat ineens een blunder. Terwijl ze beiden stinkend hun best hebben gedaan”.

Op de vraag of de trainer nog aanpassingen gaat doen in de trainingen, is Booij duidelijk: “Nee. We zijn een bepaalde weg ingeslagen om resultaten te halen, maar dat gaat soms met vallen en opstaan. Toch vind ik wel dat ons spelbeeld steeds stabieler wordt en we over het algemeen meer kansen creëren. Bovendien raken de meeste geblesseerde spelers steeds fitter dus die zullen de komende tijd steeds meer terug komen”.

Met dit gelijkspel komt Heeten op 8 punten te staan, dat in de ranglijst op dit moment recht geeft op de tiende positie. Dat is 1 plek lager dan Lemelerveld, dat volgende week de tegenstander is. Voor Heeten betreft het dan een uitwedstrijd.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.