Home / archiefcentraal / heeten in de prijzen bij postcodeloterij miljoenenjacht

heeten in de prijzen bij postcodeloterij miljoenenjacht

Twee inwoners uit Heeten vielen gisteravond tijdens de uitzending van Postcodeloterij Miljoenenjacht op RTL4 in de prijzen. Frank Aarnink ontving een home en entertainmentsysteem van Harman Kardon, omdat een andere kandidate haar prijs, het audiopakket, afstond om deel te nemen aan het eindspel.

Het hele publiek ontving tijdens de uitzending een Illy koffiemachine inclusief twee paken koffie. Esther, die haar achternaam niet noemde op televisie, was de enige met goudkleurige koffiepakken en mocht daarom het spel met de gouden bel spelen. Toen Esther rinkelde met de bel, ging er een koffer open ter waarde van 5.000 euro. Dit bedrag mocht zij mee naar huis nemen. Gefeliciteerd allebei!

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.