Home / archiefcentraal / heemspelers marienheem hebben nieuw toneelstuk

heemspelers marienheem hebben nieuw toneelstuk

De Heemspelers in Mariënheem studeren een nieuw toneelstuk in. Het toneelstuk heet ‘Mans is de klos’. Het is een bananensplit-achtige komedie vol lachwekkende acties. De eerste uitvoeringsdatum is 18 november in gemeenschapscentrum De Schalm in Mariënheem.

Wilhelmien geeft een korte uitleg van het toneelstuk: “Je bent een avond uit met leden van de biljartclub en na afloop besluit je om met een paar vrienden nog een afzakkertje te nemen in een bruin café. Daar ontmoet je een drietal dames die daar kennelijk met dezelfde bedoeling al enige tijd verblijven. Bij het naar huis gaan blijkt dat de achterband van de fiets van één van de meiden zo plat als een dubbeltje, en galant als je bent bied je aan om haar met fiets en al naar huis te brengen.
Als Mans aan de Wind had geweten de gevolgen waren van deze nobele daad, had hij zich zeker wel twee keer bedacht.”

Uitvoeringsdatums
“Mans is de klos” wordt uitgevoerd op woensdag 18 november, zaterdag 21 november en zaterdag 28 november. Woensdag 18 november is voor de ouderen en de uitvoering begint dan om 14:00 uur. Op de beide zaterdagen begint het toneelstuk om 20:00 uur.

Nieuwe website
De Heemspelers heeft hun website en hun logo vernieuwd, op deze manier kan de toneelvereniging er weer een paar jaren tegenaan. Kaarten voor de voorstellingen kunnen via de website besteld worden, maar telefonisch is het ook mogelijk (0572-354868 of 06-19536914). De Heemspelers is daarnaast nog op zoek naar nieuwe leden.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.