hans van der hoop nieuwe hoofdtrainer wijhe92

Hans van der Hoop is volgend seizoen hoofdtrainer van Wijhe ’92. De huidige trainer van Schalkhaar heeft maandag zijn handtekening gezet onder het contract. In het verleden was hij onder andere succesvol hoofdtrainer van Voorwaarts Twello, Columbia en Heerde. Een afvaardiging van de selectiespelers en het voetbalbestuur besloot unaniem dat Hans van der Hoop de passende trainer voor Wijhe’92 is.

Van der Hoop is volgens de club echt een gevoelsmens, vindt de stemming in de kleedkamer en op het sportpark ook erg belangrijk. De keuze om bij een club te gaan trainen hangt bij hem ook erg af van zijn eerste gevoel bij de ontmoeting. Bij Wijhe’92 was het eerste gevoel naar eigen zeggen direct goed. Als hoofdtrainer bij Wijhe’92 wil van der Hoop het uiterste halen uit het team. Hij wil graag met aanvallend voetbal resultaten behalen. Pressie spelen en aanvallend het verschil maken, is een onderdeel van zijn voetbalvisie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.