hallo carmel college salland

Vrijdag 30 oktober bezochten honderden leerlingen uit groep 8 van verschillende basisscholen uit de omgeving het Carmel College Salland. Tijdens deze dag konden leerlingen ervaren hoe een schooldag op het Carmel College eruit ziet. 

De leerlingen gingen in de ochtend vol enthousiasme van start. Door middel van minilessen, gegeven door verschillende vakdocenten, maakten 682 toekomstige brugklassers kennis met Carmel College Salland. De kinderen waren verdeeld in drie groepen: de echte doeners, de echte denkers en een groep daar tussenin. De inhoud van het lesprogramma was daarop aangepast.

Voor alle groepen was er een aansprekend programma samengesteld. Een verschil tussen de groepen was, dat de doeners een les Engels kregen, terwijl de denkers kennis maakten met de klassieke talen. Uiteraard was er ook een pauzemoment in de kantine.

De toekomstige brugklassers waren verdeeld over drie dagdelen. Vrijdag vonden zowel ’s ochtends als ’s middags activiteiten plaats. Op vrijdag 6 november komt de laatste groep kennismaken met Carmel College Salland. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.