haarle verliest door snelle tegengoal

In de vierde klasse H heeft Haarle met 0-1 van Holten verloren. Het doelpunt viel al in de eerste minuut en was volgens Haarle-trainer Patrick Wijsman discutabel.

Wijsman: “Onze grensrechter vlagt voor buitenspel, maar de scheidsrechter die 30 meter verderop staat volgt dat signaal niet op. Uit de ingooi die daar op volgt wordt er gescoord. Daar kan ik wel boos om worden. Allereerst om de scheidsrechter die vanaf die plek de situatie nooit goed kan waarnemen en dus op de grensrechter moet vertrouwen. Maar ik vind ook dat we uit een ingooi geen goal tegen mogen krijgen. Daar waren we gewoon niet scherp en dan loop je achter de feiten aan”.

Later in de wedstrijd pakte zijn elftal het veldspel weer op dat vorige week ook al werd geroemd. Door de ontstane kansen hadden onder andere Kay Verhoef en Erik Westendorp de gelijkmaker op hun schoen. Zij faalden echter in de afwerking. “Het positiespel was prima, maar de beslissende pass ontbrak te vaak”, aldus Wijsman. “Bovendien greep Holten alle situaties aan om het spel steeds stil te leggen en tijd te rekken. Volgens mij heeft hun aanvoerder wel 5 keer om verzorging gevraagd. En ook andere spelers lagen constant op de grond met zogenaamde pijntjes. Ik denk dat de verzorger morgen spierpijn heeft van al dat werk”.

Door de 0-1 nederlaag is Haarle nu terug te vinden op de 11e plaats met 10 punten. Ze hebben 8 wedstrijden gespeeld, dat is er 1 minder dan de meeste andere ploegen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Broekland. Laatstgenoemde ploeg staat momenteel op de 5e plek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.