goudsmid and live muziek in de olsterhof

Goudsmid David Patanjali Samson is zondag 6 december te gast in de Olsterhof. David ontwerpt dan samen met geïnteresseerden sieraden met diamanten, edelstenen, goud en zilver. David beschikt over de gave om van iets unieks en waardevols, te komen tot iets wat prettig is om te dragen. Op deze zondag zal David, tegen betaling en als de het aanbod dit toelaat, in de Olsterhof kleine reparaties uitvoeren en oude sieraden hun oude glans teruggeven. En, vanzelfsprekend, is er eigen werk te zien.

Daarnaast is er livemuziek met Casper Bekken op gitaar. Het repertoire van Casper Bekken uit Deventer is gebaseerd op enkele decennia popmuziek en gaat van de Rolling Stones en Louis Armstrong tot recenter werk van bijvoorbeeld Avicii en Adele. Casper is ook sterk in Nederlandstalige nummers van De Dijk, Van Dik Hout en De Scene. Als eigentijdse troubadour neemt Casper Bekken je mee op een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd.

Aanstaande zondag 6 december vanaf 11.00 uur bij De Olsterhof in het hartje van Olst. Tevens is dan het prachtige oude landhuis te bewonderen dat tegenwoordig is ingericht als lifestyle winkel.

Voor meer informatie kunt u kijken op staging2.olsterhof.nl. De toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.