gevoelige nederlaag tdt salland

Het damteam TDT Salland trad zaterdag 28 november 2015 in Laurels Pannenkoekenhuis thuis aan tegen WSDV 3 uit Wageningen. Met de cijfers 5 tegen 15 werd het voor de Sallanders een gevoelig verlies. De derde uitgave van WSDV, in welke club ook de 17-jarige vice-wereldkampioen Jan Groenendijk speelt, leek op papier gelijkwaardig aan TDT Salland. De Wageningers stonden binnen een mum van tijd met 6 tegen 0 voor en op de damborden waaraan nog Sallanders zaten was het weinig hoopvol.

Bij het opmaken van de eindstand bleek alleen de Heetenaar Gerrit Visscher een zege te hebben geboekt, terwijl er nog remises waren voor de Colmschatenaar Jan Preuter en de Raaltenaren André Klein Tank en Ab Steenbergen.

Achteraf bezien leken de Sallandse spelers niet bij de les. In de stand van de tweede klasse B van de KNDB komt het team nu als negende voor. Op zaterdag 12 december 2015 speelt TDT Salland uit in Westerhaar-Vriezenveensewijk tegen de derde uitgave van het Twentse Witte van Moort.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.