geprikkelde zintuigen tijdens huiskamerdiner

Edith Kostelijk is beeldend kunstenaar en kok. “Ik verras mijn publiek met oog- en tongstrelende gerechten. Honderd procent biologische en plantaardige ingrediënten verwennen de inwendige mens. Lokale seizoengroenten zijn de basis voor prettig voedsel dat met liefde bereid wordt. Alle zintuigen worden geprikkeld.”

Op de volgende data is het mogelijk in het Aardehuis in Olst te eten tijdens het Huiskamerdiner: 7 en 21 november en op 19 en 20 december (voor groepen zijn er ook andere data beschikbaar). Hierbij serveert Edith een uitgebreid biologisch diner aan tafel in het Aardehuis dat is gebouwd van strobalen, autobanden en leem. Je krijgt ook de gelegenheid de wijk en het huis van dichtbij te zien tijdens een rondleiding. Reserveren via: info@detafelvankostelijk.nl of 06-49030026.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.