geniet van ons gratis kerstarrangement

Op koopzondag, de laatste zondag voor kerst, is de Plaskerk ’s middags van 1300 tot 17.00 uur geopend. Het thema van deze 20 december is: ‘Geniet van ons gratis kerstarrangement’. Kinderen kunnen die middag knutselen en zich laten schminken. Er kan worden geluisterd naar kerstmuziek en liveoptredens van het koor Freedom uit Raalte. Er is ruimte om een nieuw kaars aan te steken en in de grote kerstboom kunnen wensen worden opgehangen. Op een doorlopende beamerpresentatie kan men het programma van de middag volgen. Ook worden alle te houden kerkdiensten via het scherm aangekondigd. Er is gratis koffie. Buiten wordt een kerststal met echte schapen ingericht en bij de deur heten herders de bezoekers welkom.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.