gemeenteraad raalte keurt begroting goed

De gemeenteraad van Raalte heeft de begroting die het college van burgemeester en wethouders heeft opgesteld aangenomen. Het college werd donderdag urenlang het vuur aan de schenen gelegd over de opgestelde begroting en vooral de meerjarenraming. De speciale Raadsvergadering begon om 14.00 uur en pas om 19.45 uur kon er gestemd worden. Zo werd er onder andere gesproken over het steunen van De Laarman, de lastenverzwaring en Kruispunt Bos.

Alleen VVD en Lokaal Alternatief stemden tegen de begroting. Egbert Den Daas noemde de begroting zelfs een ‘beleidsmagere, fantasieloze begroting’. Negentien Raadsleden stemden voor de begroting, zes Raadsleden keurden de begroting niet goed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.