Home / archiefcentraal / gemeenteraad raalte keurt begroting goed

gemeenteraad raalte keurt begroting goed

De gemeenteraad van Raalte heeft de begroting die het college van burgemeester en wethouders heeft opgesteld aangenomen. Het college werd donderdag urenlang het vuur aan de schenen gelegd over de opgestelde begroting en vooral de meerjarenraming. De speciale Raadsvergadering begon om 14.00 uur en pas om 19.45 uur kon er gestemd worden. Zo werd er onder andere gesproken over het steunen van De Laarman, de lastenverzwaring en Kruispunt Bos.

Alleen VVD en Lokaal Alternatief stemden tegen de begroting. Egbert Den Daas noemde de begroting zelfs een ‘beleidsmagere, fantasieloze begroting’. Negentien Raadsleden stemden voor de begroting, zes Raadsleden keurden de begroting niet goed.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.