Home / archiefcentraal / gemeente raalte zorg versneld voor waterveld

gemeente raalte zorg versneld voor waterveld

Door de enorme stijging van leden bij SMHC Raalte is het bestuur van SMHC druk bezig de gemeente Raalte te overtuigen van de noodzaak van een nieuw veld en een tweede veld op korte termijn. Op ludieke wijze laat de club nog eens weten hoe belangrijk dit is.

“De gemeente Raalte heeft dit probleem voortvarend aangepakt onder de bezielende leiding van de wethouder van Sportzaken Gosse Hiemstra. Alle mogelijkheden zijn tegen het licht gehouden; waterveld, semi-waterveld of zandingestrooid veld”, vertelt bestuurslid Martijn de Jongh. “Als een volleerd aanvoerder voerde hij zijn ambtenarencorps aan en heeft de laatste maanden ‘alles op alles’ gezet om gehoor te geven aan de wensen van SMHC. Geen enkel middel werd onbenut gelaten, gelden werden vrijgemaakt, ambtenaren konden geen vrije dagen opnemen en koortsachtig werd er op het gemeentehuis gezocht naar een passende oplossing.’Een probleem is geen probleem, maar een uitdaging’ werd SMHC verteld. Raalte is niet voor niets groot in het organiseren van evenementen.”

De Jongh vervolgt: “Echter, communicatie is van belang. Wij van SMHC hadden duidelijker moeten zijn in het aangeven van onze wensen. Via dit schrijven willen wij onze excuses aanbieden aan de gemeente Raalte. Wij hadden ons meer moeten laten zien op het gemeentehuis om samen met de ambtenaren van de gemeente Raalte tot een goed resultaat te komen. De definitie van een waterveld is namelijk volledig verkeerd begrepen. Een waterveld is om op te spelen, niet om wedstrijden af te lassen. Wij hopen binnenkort de volgende uitdaging aan te gaan.”

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.