gemeente raalte gaat reclamebelasting innen

Henri Hoekman en Huub ter Haar ondertekenen in aanwezigheid van wethouder Van Loevezijn op woensdag 2 december het convenant. Aansluitend wordt de Stichting Ondernemersfonds Raalte opgericht. Dat betekent dat vanaf 2016 de gemeente Raalte reclamebelasting gaat innen. De hieruit voortvloeiende gelden worden ondergebracht bij de Stichting Ondernemersfonds Raalte.

De stichting beheert de gelden en bepaalt op basis van ingediende begrotingen waar het geld aan wordt besteed. De vereniging R.O.V. blijft bestaan. Wel wordt het aantal bestuursleden teruggebracht naar drie. Het bestuur wordt ondersteund door diverse werkgroepen.

Het huidige bestuur van het R.O.V. is erg blij met de oprichting van het fonds. Alle leden van het R.O.V. zijn van harte uitgenodigd bij de ondertekening van het convenant en de oprichting van de stichting. Woensdag 2 december om 19.30 uur bij Hotel de Zwaan vindt het geheel plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.