Home / archiefcentraal / gele kaart voor herrie op wilgensingel

gele kaart voor herrie op wilgensingel

Een bewoonster van een woning aan de Wilgensingel in Raalte heeft in de nacht van zondag op maandag een gele kaart gekregen vanwege overlast. De vrouw zorgde voor geluidsoverlast. Als de politie geluidsoverlast constateert, krijgt de veroorzaker een gele kaart. Dit geldt als een officiële waarschuwing. Constateren de ordehandhavers binnen zes maanden op dezelfde plek weer geluidsoverlast, geven zij de veroorzaker een rode kaart en een boete van 75 euro.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.