gehavend marienheem verliest wederom

Volgens trainer Sander Brinkman van Mariënheem een terechte uitslag. Brinkman: ‘De eerste 20 minuten waren zeker voor Hoonhorst. Zij komen in de 18e minuut op 0-1 waarna wij eigenlijk beter in ons spel komen en al redelijk snel de 1-1 maken door een mooie goal van Jesper Vloedgraven.’

Op slag van rust schiet Hoonhorst speler Brenden Eijkelkamp met volgens Brinkman een prachtige trap de bal bij de tweede paal waar hij door Jacco Broeks wordt ingekopt. De 1-2 in het voordeel van Hoonhorst is een feit. Brinkman:’De 1-2 is een feit, maar vervelender is nog dat mijn keeper geblesseerd raakte en ik had geen reserve keeper. Hierdoor moest in de tweede helft veldspeler Sietse Koenjer in het goal staan.’

Een toch al gehavend Mariënheem moet in de tweede helft toe zien hoe Hoonhorst bloed ruikt en Mariënheem inval ‘keeper’ Koenjer op de proef stelt. ‘Hoonhorst krijgt direct na rust een vrije trap die ze van dertig meter op de goal schieten. De keeper pakt de bal fantastisch, maar de rebound die wordt er ingetikt waardoor de 1-3 op het bord komt. Het geloof binnen het team zakt dan natuurlijk ook gelijk weg’, aldus de trainer van Mariënheem.

Na de 3-1 van de voet van Sten Klein Herenbrink volgt in de 60e minuut de 1-4 voor Hoonhorst binnengeschoten door Jasper Beltman. Speler uit het tweede van Mariënheem Jesper Vloedgraven weet in de 84e minuut nog wat terug te doen en scoort de 4-2. Brinkman geeft aan dat na de 4-2 het nog erg spannend werd: ‘Wij kregen een dot van een kans op de 3-4, maar maakten hem helaas niet. Ik kreeg het idee dat Hoonhorst het wel goed vond en had nog wel willen zien wat er was gebeurd bij de stand van 3-4.’ Helaas voor de trainer heeft het niet zover mogen komen. Hoonhorst wint verdiend van Mariënheem en doet nog volop mee in de top van de competitie. Helaas was trainer Bert Spies niet bereikbaar voor commentaar.

Volgende week staat de altijd spannende streekderby Mariënheem – SDOL op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.