geen kledingtekort voor inzamelingsactie lets go

De kledinginzameling van Let’s Go op woensdag 21 oktober was een groot succes. Rond 18.00 uur stonden de zakken en dozen met kleding al hoog opgestapeld tegen de deur van het Langhuus in Wijhe. Daarna was het een komen en gaan van mensen die kleding kwamen brengen. 

Vooral het feit dat Let’s Go bekend is met kleding inzamelen en dat de lijnen kort en overzichtelijk zijn sprak de gulle gevers bijzonder aan. Totaal is er veertig kuub aan kleding ingezameld. De helft van deze kleding is inmiddels al in Letland afgeleverd, de andere helft is vorige week door Let’s Go naar Olst gebracht waar in de sportzaal weer een 72-urige opvang van Syrische vluchtelingen plaatsvond. De kleding was zeer welkom.

Daarnaast heeft Let’s Go voor de kinderen honderd zakken pepernoten achtergelaten, overgebleven van de jaarlijkse pepernotenactie van de week ervoor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.