Home / archiefcentraal / feestlift zingt nederpop in wijhe

feestlift zingt nederpop in wijhe

Feestlift gaat het Capellenborg Theater in Wijhe in. Samen met de vijfkoppige band Watt-Ever en toetsenist Wouter Vrij gaan de Wijhese Feestliftzangers Marco ten Kate en Frank Kleine Schaars terug naar de jaren tachtig. Dit vindt plaats op zaterdagavond 21 november. 

“Het gaat een heel leuk en gezellig feest van herkenning worden”, aldus de beide heren. De Nederpop floreerde in de tachtiger jaren met onder andere de bands Doe Maar, De Dijk, Toontje Lager en Het Goede Doel et cetera. Nummers van deze bands zullen dan ook niet ontbreken. Het is voor het eerst dat de mannen van Feestlift op het podium staan met een liveband. De samenwerking is ontstaan na het succesvol verlopen bevrijdingsconcert eerder dit jaar, georganiseerd door het Verenigd Comité Wijhe.

De deuren gaan om half negen open. De avond zal muzikaal worden ondersteund door DJ Tommy. Dus ook de afterparty, met toepasselijke muziek, belooft een gezellig boel te worden.

Kaarten zijn vijf euro in de voorverkoop en verkrijgbaar bij Primera Schippers en ’t Spoc in Wijhe. Tevens kan men op de avond zelf kaarten kopen aan de kassa voor 7,50 euro. Voor nadere info of reserveringen kan ook gemaild worden naar info@feestlift.nl.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.