Home / archiefcentraal / fanatieke strijd in heeten

fanatieke strijd in heeten

Voor de tweede keer werd afgelopen zondag 8 november het Showtuin Heeten Indoor Buurtvolleybal Toernooi gehouden, in handen van de A.C. van Heeten Sportief. Meer dan twintig teams deden hieraan mee en er werd zowel sportief als fanatiek om de eerste plaats gestreden.

Dit toernooit werd gespeeld over twee dagdelen. De ochtendfinale werd gespeeld tussen HZ’75 en FC Knudde. Na een gelijk opgaande strijd wist FC Knudde deze te winnen. Na de middag ging het toernooit verder met twee nieuwe poules. Achter de Mölle en de Velsinkjes werden de poulewinnaars en mochten het in de finale tegen elkaar opnemen. Na een fanatieke onderlinge strijd werd deze gewonnen door Achter de Mölle.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.