extra raadpleinsessie over azc raalte

De gemeenteraad houdt op woensdag 25 november een raadpleinsessie (ter voorbereiding van de raadsvergadering) over het voorstel van het college van B&W aan de gemeenteraad. Tijdens deze sessie, die vanaf 19.30 uur plaatsvindt in het gemeentehuis, staat voor de raadsleden het verzamelen van informatie en het vormen van een mening centraal. Inwoners van de gemeente Raalte en andere belanghebbenden kunnen inspreken over dit onderwerp, zodat de gemeenteraad deze standpunten bij zijn besluit kan betrekken.

Inspreken
Wie gebruik wil maken van het spreekrecht, kan dit tot uiterlijk maandag 23 november kenbaar maken aan de raadsgriffie, bij voorkeur per mail griffie@raalte.nl (en anders per telefoon 0572-347770). Dinsdag 24 november word je per mail geïnformeerd over het verloop van de vergadering. De raadpleinsessie wordt gehouden in het gemeentehuis in Raalte aan de Zwolsestraat 16.

Principebesluit gemeenteraad
De gemeenteraad neemt in de raadsvergadering van 7 december 2015 een principebesluit. Inspreken is tijdens deze vergadering niet mogelijk. De agenda en bijbehorende stukken zijn te vinden op staging2.raalte.nl/gemeenteraad.

Bezoekers
In de raadszaal is ruimte voor een beperkt aantal gasten. Omdat we het belangrijk vinden dat een ieder de bijeenkomst kan volgen, wordt gezorgd voor een videoverbinding in de hal van het gemeentehuis. Ingang; gebruik hiervoor de hoofdingang van het gemeentehuis (receptie/balies). De uitzending is live te volgen via de website staging2.raalte.notubiz.nl/live (beeld en geluid). Ook RTV Raalte zorgt voor een live radioverslag staging2.rtvraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.