erwin nyhoff rockt de kings of rocknroll show

Erwin Nyhoff, één van de vaandeldragers van de Nederlandse rock, gaat in de theatershow ‘Kings Of Rock’N’Roll’ op zoek naar de waarheid van het genre en al zijn excentrieke vertolkers. Waarom schoot Elvis Presley zijn televisies kapot, trouwde Jerry Lee Lewis zijn dertienjarige nichtje, belandde Chuck Berry in de gevangenis en werd Little Richard predikant?

Erwin Nyhoff kan het weten. Zelf is hij bekend van The Voice of Holland en stond hij op Pinkpop met zijn band The Prodigal Sons. Met de voorstellingen In The Footprints of Springsteen en Woodstock The Story maakt hij de laatste jaren furore in het theater. Eén van de hoogtepunten in zijn carrière is zijn samenwerking met de originele begeleiders van Elvis Presley, drummer DJ Fontana en gitarist Scotty Moore.

De estafettestok werd overgedragen, het heilige vuur doorgegeven. Vele, veelal geheim gebleven verhalen over het leven ‘on the road’ met de grote helden uit de rock-’n-roll deelden ze met hem. Van Scotty Moore heeft Erwin een gesigneerde gitaar waarop hij in de show het geluid zal laten horen zoals Elvis dat zou hebben gewild. Gewapend met die gitaar, unieke stem en ijzersterkte performance brengt Erwin Nyhoff samen met zijn band een eerbetoon aan de belangrijkste pioniers van de popmuziek, ofwel Kings Of Rock’N’Roll. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.