enthousiaste reacties deelnemers recreanten en veteranenconcours

Afgelopen weekend streden ruiters en amazones uit de wijde omgeving van Luttenberg fanatiek tijdens de jaarlijkse spring- en dressuurwedstrijden voor recreanten en veteranen. Ook dit jaar mocht de organiserende Recreatieve Rijvereniging Luttenberg behalve deelnemers uit de regio ook deelnemers uit Duitsland begroeten.

In een prachtig aangeklede accommodatie werd er sportief maar ook fel gestreden. Deelnemers waren erg enthousiast over de over de prachtig aangeklede manege en de goede organisatie van dit evenement. Birgit Schouten was succesvol tijdens de recreanten springwedstrijden. Birgit behaalde samen met haar paard Splendid B de eerste prijs in de klasse 50 cm. Ook werd Birgit eerste in het overall klassement en mag zij zich de beste recreatieve springruiter van de dag noemen.

Zaterdagavond barste de strijd echt los tijdens de rubrieken voor veteranen. Na een spannende strijd werd Jos koerhuis uit Raalte overall winnaar en de rubriek klassiek. Paul van der Linde was deze avond de snelste en foutloos tijdens het progressief springparcours en werd in deze rubriek overall winnaar.

Zondag stond de hele dag in het teken van de dressuur. Ongeveer vijftig deelnemers streden om de titel beste recreatieve dressuurruiter van de ochtend en middag.

Beste dressuurruiter van de ochtend is Chantal Tijs lid van de Recreatieve Rijvereniging Luttenberg. De beste dressuurruiter van de middag is Nick van Rooijen uit Nijverdal.

Sportfotografe Wendy Weijenborg heeft foto’s gemaakt van alle dressuurdeelnemers.

Op de website staging2.oypo.nl/royalhorse zijn de foto’s te bekijken en te bestellen. De volledig uitslag is te vinden op de website, staging2.recreatieverijverenigingluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.