ehbo neemt feestelijk afscheid van vrijwilligers

De EHBO Raalte heeft afgelopen week op feestelijke wijze afscheid genomen van enkele vrijwilligers. Dat gebeurde tijdens de ‘Dankjewel-avond’. Op deze avond werden alle vrijwillige EHBO’ers in het zonnetje gezet voor hun inzet. Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd, met name Stöppelhaene en de Sallandse wandelvierdaagse, maar ook wekelijks tijdens onder andere voetbalwedstrijden zoals van Rohda Raalte, waarbij de EHBO’ers vrijwillig hulp bieden bij kleine ongelukken.

Op deze avond werden een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. De vereniging nam afscheid van Hans Starink, Ton Velderman, Ton Marsman en Herman Gruppen, die jarenlang hun inzet hebben getoond. Herman Gruppen als penningmeester, Hans Starink als opleider van de jeugd-EHBO en Ton Marsman en Ton Velderman hebben jarenlang hun diensten verleend tijdens alle evenementen en zijn bekende gezichten bij Rohda Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.