Home / archiefcentraal / eeuwigheidszondag raalter plaskerk

eeuwigheidszondag raalter plaskerk

De Protestantse Gemeente Raalte herdenkt de gemeenteleden die het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. De herdenking vindt plaats op 22 november. Hun namen worden voorgelezen en daarna wordt een kaars door één van de nabestaanden ontstoken.

Bij de dienst wordt ook stilgestaan bij mensen die op geweld of tijdens hun vlucht naar Europa, op weg naar een nieuwe toekomst, om het leven zijn gekomen. Voor al deze mensen wordt een extra kaars aangestoken. Als je deze dienst wilt meebeleven, ben je van harte welkom bij de Plaskerk. De dienst begint om 10.00 uur. 

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.