eerste 90s party in de leeren lampe

De Leeren Lampe houdt zaterdag 7 november haar eerste 90’s Party. Lekker losgaan op de fijnste hits uit de goede oude tijd. “Compleet met Mr. Marvin in gepaste kleding en standaard met een frisse, trendy video-booth inclusief led-scherm, waarop diverse clips en visuals voorbijkomen, ook volledig in de sfeer van de 90’s. Ook het Fireball promoteam is aanwezig. Geniet van de lekkerste shotjes tegen aantrekkelijke prijzen.” De entree bedraagt vijf euro. Dit inclusief garderobe en welkomstdrankje. Deur is open om 22:30 uur.

Je kunt tijdens de 90’s Party gebruik maken van De Leeren Lampe taxiservice voor vijf euro. Op de website staging2.deleerenlampe.nl vind je alle tijden en opstapplaatsen. Je dient wel voor zaterdagavond 21:00 uur te reserveren via 0572-355855 of info@deleerenlampe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.